Gone 4 the moment.

Har inte skrivit denhär veckan för har legat sjuk hela veckan så har inte varit så mkt att skriva om , jag o mami kollade på resor igår, skulle va nice att åka iväg ett tag :)
mår bättre nu så jag orkar o kliva upp o sånt, tandställningen har nästan tagit död på mej :P har knappt kunnat äta, jag som älskar mat..
Kommer vara borta nu ett tag, kanske skriver imorrn  och om de e nått riktigt speciellt jag måste komma ihåg men annars i will be gone .
Peace!

Sjuuk! :(

vaknade imorrse o mådde inte så bra men kämpade mej till skolan ändå, vid lunchen drog jag hem o  försökte äta och sen la jag mej och somnade, sov till middastid, försökte äta igen o sen har jag bara legat o kolla på tv  nu ska jag göra de igen för kl 21 börjar nån film på 6an tror jag.
Peace!

Back on Track.

Nu e jag hemma igen, eller kom hem igår.
Har inte haft nått internet när ja va i sthlm så dehär kommer bli ett lååångt inlägg antar jag.

Onsdag:
Klev upp halv 5 och Pejman kom och hämtade mej kl 5.00.
Åkte mot sthlm och stannade i tönnebro eller va de heter där Pejmans chef bjöd på fika.
Åkte till arlanda och väntade där läänge på en som skulle komma med flyget.
Pejman ritade en jättefin karta till mej så jag kunde hitta inne på arlanda oxå :P
Efter de åkte vi till centralstation och jag träffade Mark och sa hejdå till Pejman.
Sen vääntade vi på Abbi som va lite seg men sen kom han o sen tagga han, då drog jag och Mark till liljeholmen och träffade Anno o va me henne.
Vi gick på donken o käka o då kom Coco o sen Hannes oxå.
Sen gick vi en sväng för att se om ja kom ihåg vart ja va sen förra gången o då vare nån som ropade på mej o  när ja kolla upp va de Bleck som stog där i Lloyds fönster.
Sen tagga vi till Annos skola där Hannes och Coco hittade en kaffemaskin som dom försökte få fungera och jag o Anno höll på att garva ihjäl oss.
Efter de gick vi till tbanan och va där ett tag. sen följde vi Anno till skäris och sen åkte vi mot liljeholmen  igen .
Coco hoppade av i bredäng  och när vi andra kom till liljeholmen va Umario där och väntade.
Efter ett tag taggade hannes och jag,mark & umario gick omkring lite, fick snacka lite med peter oxå :)
Efter några timmar kom Lloyd så vi gick hem till han, de finns ett fönster i hans lägenhetshus med fiiinaste utsikten.
Umario och Mark taggade och jag och Lloyd skulle kolla på film men alla filmer va så repiga så vi sket i de o låg o snacka halva natten haha va så roligt.
Regnade och åskade oxå skit mkt på natten. 
Hannes,Mark,Coco & jag

Anno & jag

Snygg-Anno

Coco & Hannes
Torsdag:
Vaknade när Lloyd skulle till skolan men somnade om en stund, klev upp o duscha o fixa mej o sånt, vid 3-4 tiden gick jag o träffade Abbi  och gick på donken o köpte mat, sen gick vi tbx till Lloyd, chillade där ett tag, o jag snackade lite i telefon o båda två höll på att härma mej hela tiden :P
Vi gick till lidl för Lloyd skulle köpa tvättmedel som jag fick bära tbx.
Sen drog jag och Abbi till stan och gick till gallerian o efter ett tag kom Mark dit.
Vi gick till kungsan o sen till tbanan för Abbi skulle tagga .
Efter de gick jag & Mark till centralstationen och väntade på Umario och när han kom satt vi o snackade läänge.
Sen gick vi omkring lite och sen träffa vi Ibbe.
Umario taggade efter ett tag och jag ,Ibbe & Mark tog en promenad till kungsan o tbx o bara snacka o lyssna på musik o sånt, ja hade tråkigt så ja hade sämst humor o gick omkring o drog massa dåliga skämt o grejer :P
 Vi följde Ibbe till tåget o sen när vi skulle gå tbx träffa vi Carl :) snacka lite me han sen tog vi tbanan till liljeholmen.
Gick på donken o köpte mat sen tog vi hissbanan upp till Lloyd & efter ett tag tagga Mark.
Abbi & jag

Abbi & Mark

Abbi Hos Lloyd
Fredag:
Vaknade och fixade mej o sånt o sen gick jag ut o mötte Waleed och hans kusin, väntade på Anno i evigheter för hon va så j*vla seeeeg! gick som en snigel oxå.
Iaf vi gick o mötte henne  o sen tagga Waleed  så jag o Anno gick på donken o sen till Lloyd.
Vi drog till stan och där träffade vi Hannes & Coco och sen Hamza oxå.
Anno skulle till pianolektion o ville att jag skulle följa så jag frågade om Coco eller Hannes kunde följa så ja slapp sitta ensam när hon hade lektion men Coco sa bara nej o Hannes ville inte följa om inte Coco skulle så vi frågade Hamza istället  o han sa först att han va upptagen så när vi skulle gå igenom spärrarna vid tbanan tog han tag i min huva på jacka o lät mej inte gå, vi stog där lääänge o ja fick inte gå o hans kompisar sa att han skulle släppa. Efter ett tag kom vi därifrån o precis när vi hoppade på tåget tog nån tag i min arm o då va de Hamza igen som tänkte dra av mej men Anno tog tag i hans hand o då drog han av henne ist.
Sen kom ett nytt tåg som vi skulle ta o då höll han i mej så ja kunde inte gå därifrån.
Anno va tvungen att hoppa på tåget så hon inte skulle bli sen och Hamzas kompisar sa att han skulle släppa mej men de gjorde han inte.
Så fick va me han några timmar ist, vi träffade Hannes & Coco osså va  vi i bibloteket så ja satt vid datan en halvtimma :P
Vi gick till t-centralen och träffade Fahad och följde han till fridhemsplan sen tog vi tbanan tbx och jag väntade med Hamza tills hans tbana kom.
Sen gick jag o mötte Umario och vi gick till donken en sväng o sen gick vi till burgerking vid pendeltågen för att vänta på Shakya.
När Shakya kom gick vi till plattan där vi träffade Tabir och sen tog jag,Shakya och Umario läängsta promenaden förbi östermalm o grejer sen tog vi t-banan tbx till stan o sen gick vi en till promenad o då höll vi på att gå åt samma håll så vi svängde mot kungsan där vi gick till max för Shakya va hungrig.
Tog tbanan till liljeholmen och gick till Lloyd o va där ett tag, sen drog vi till stan o sen till tekniska och tog buss till norrtälje.
Gick hem till Umario och jag la mej på en gång och han kollade på film.

Liljeholmen på kvällen
Lördag:
Vaknade och tog en dusch och åkte sen till stan och träffade Oscar och tog t-banan till liljeholmen och lämnade min väska hos Lloyd, sen gick jag o Oscar på donken o köpte med oss mat hem till Lloyd.
Vi käkade o chillade där sen skulle jag,Oscar & Lloyd skriva en låt men de slutade med att de bara va Oscar som skrev ;P
Sen följde vi med Oscar ner för han skulle tagga o efter ett tag kom Shakya & Tresor.
Vi lyssnade på musik o sen satte dom på nån serie som va på ett språk som bara Lloyd & Tresor fatta så sen stängde dom av.
Efter de hände de some crazy stuffs o ja satt bara o skratta , asså galen man får va haha!
Sen vart Tresor röksugen så vi gick ut för o fixa cigg åt han o på vägen ner höll dom på o hoppa på varandras ryggar o sen sa Tresor åt mej o hoppa på hans rygg o de gjorde jag, o sen sa han åt Lloyd o hoppa på oxå så han bärde båda oss. Sen kom Shakya o knuffa på bakifrån o de va en neförsbacke så vi ramlade haha .
När vi kom ner utanför donken satte sej Tresor på en bänk o sa att ja skulle sätta mej brevid men de va blött så fick sitta i hans knä ist :)
Sen gick Lloyd iväg för att försöka fixa cigg åt Tresor o vi andra va kvar.
Sen kom polisen o fråga va vi gjorde där för de va massa andra ungdommar där utanför oxå och dom trodde att vi va me dom.
Sen drog vi mot hissbanan men stannade vid spärraran vid tunnelbanan ett tag ist.
Efter de gick vi mot tvärbanan och Tresor verkade ha svårt att bestämma om han skulle sova hos Lloyd så vi skulle följa me han eller om han inte skulle men de slutade med att han och Shakya åkte.
Sen gick vi och väntade på Umarios tbana sen när han åkte drog jag och Lloyd hem till han.
Jag stog o kollade på utsikten ett tag innan vi la oss o snacka.

Lloyd, Tresor, Shakya & Umario

Söndag:
Vaknade runt halv 12? eller nått sånt, låg kvar ett tag och Lloyd tagga till rågsved.
Fixade mej o satt där ett tag, va meningen att ja skulle träffa Abbi men han kunde inte o Anno kunde inte heller för hon låg o sov den lata ungen -.-'
Umario kom till min räddning iaf :P mötte han utanför Lloyd o vi drog till stan direkt o satte oss på burgerking på centralstation o ja käka o sen gick vi till spåret där mitt tåg skulle komma, Mark va påväg men han hann inte innan tåget gick men Lloyd kom iaf och sa hejdå :)
Sen åkte jag tåg hela kvällen, kom hem vid kvart över 21.
Vart hem o sitta vid datan eftersom ja inte har haft internet på hela tiden.

Måndag:
haha bra start på veckan? försov mej ... vaknade 10 i 9 och jag skulle gå kl 9 så fick skynda mej men hann i tid iaf.
Efter skolan vart de hem  o sitta vid datan sen dra till tandregleringen.
Nu har ja fått tandställning på översidan så blir nere om 8 veckor.
sen har ja bara käka o nu ska jag duscha.
Peace!


Sova tidigt :)

Dagen va ganska nice även fast den va lång.
Började med svenska o då fick alla en varsin bild att beskriva o sånt , hade en kort rast o då fixa jag med ledighetsansökan så jag fick ledigt resten av veckan.
Sen va de matte men vi hade ingen lärare så vi hade mer än 2 timmars håltimme som spenderades i soffan o ja skratta åt de mesta för ja va så trött :P
Efter lunch hade vi svenska igen o då skulle vi fortsätta me de vi gjorde innan .
Sen hade vi engelska o slutade strax före 16.
Sen vart de hem o fixa lite , käka , duscha o packa.
Nu borde jag ha sovit för ett tag sen eftersom vi ska åka kl 5.00 imorrn bitti så måste kliva upp 4.30? eller nått sånt.
vet inte om ja kmr kunna skriva så mkt när jag e där men ska försöka :)

Peace!


Sthlm again

Sitter här och snackar i telefon ned umario så nu har ja iaf fixa sovplats för på onsdag åker jag antagligen till sthlm med pejman om jag får ledigt från skolan alltså.
Skoldagen idag va ganska nice, började medmentorstid o sen va de arl o då va våran lärare borta så vi hade en annan så vi satt alla vid en varsin bärbar data, sen va de lunch  o sen hade vi arl igen o då fick jag va "lärare"  o sitta längst fram i klassrummet med data på projektorn o söka frågor åt folk.
Sen vare rast  o sen el o då gjorde vi inte mkt  sen vare slut o ja åkte med mami hem.
Sen har ja vart hemma resten av dagen .

Peace!


Drake - Find ur love

Söndag idag, seegt som vanligt.
Sov till kl 13? låg o kolla på nån gammal film som va på tv o ringde mami o bad henne fixa lite mat till mej :P
När maten va klar ringde hon o ja gick ner o käka o kolla på tv.
Efter de vart de data o fixa lite me naglarna o cama me umario o snacka me eric till maten.
Efter maten tog jag en långdusch o sen fixa ja håret lite o fixa kläder tills imorrn ;P
Sen vart de fixa klart me naglarna o cama med umario igen.
Sen ringde Carlton så ja snacka me han ett tag o satt vid datan.
Nu sitter jag o chattar med bla Mark o lyssnar på musik o ska snart sova .
Slänger in en nice låt med Davids favorit Drake!

Peace!


Tidig kväll.

Tror jag sov för mkt inatt så mådde inte så bra idag :P la mej vid kl 1 igårkväll o vaknade typ 14 idag.
Hade ont i halsen o va täppt i näsan när ja vakna o när de fölrsvann fick jag väärldens huvudverk.
Iaf klev upp o fixa mej o käka frukost o sen åkte jag o leif till onoff o lämnade in mitt minneskort, komemr ta läänge tills ja får tbx de även fast ja ska få ett nytt.
Sen vart de handla llite dricka o grejer o sen hem.
Va hemma typ en kvart sen drog vi till sommarstugan för släckten skulle dit o fira momma för hon fyllde ju år i veckan.
Va där o käka tårta o sånt o sen körde jag hem.
Va hemma en liten stund sen vart de ut med mohammed ali och vi gick omkring ett tag sen gick vi o mötte fuad som va med musa & nino.
satt ute o snacka en stund sen drog vi till kajsa tror ja hon hette o hennes kompis.
Sen gick jag och m.ali till stan för han skulle ta bussen men missade den så vi satt o vänta o då gick abdi förbi o sen kom m.alis kompis guy eller va han hette o stog o snacka me oss ett tag.
Sen kom en ny buss o m.ali tagga o jag fick skjuts hem av mami.
Nu ska jag sova för e fett trött även fast de e ganska tidigt, men men .

Peace!


Äntligen heelg.

Sitter här o halvsover o snacka i tele me umario.
har haft en ganska nice dag idag :) började kvart över 8 med svets ända fram till lunch efter de va de småmaskiner o jag o rrickard lagade motorsågen så vi fick sluta tidigare.
på lunchrasten provade jag, pejman,wille & fredrik pejmans nya bil-sterio som har dvd o gps o bluethoot o grejer.
När ja va påväg hem körde pejman förbi o plockade upp mej o vi skjutsade hans kompis till arb.förmedlingen sen åkte vi hem till mej o hämta lite papper för fick äntligen hemta min mobil idag.
Efter de skjutsade han hem mej o jag va hemma tills mami kom hem.
Då åkte vi till on off igen för de va fortfarande knas me mobilen när man filmade men vi kom fram till att de va minneskortet så ska åka o lämmna in de imorrn.
Efter de åkte vi o köpte mat o sen hem .
Efter de har jag vart hemma hela kvällen o tagit de lungt, elelr nej föresten jag körde bil till och från willys med mami för hon skulle handla.
Men efter de jag jag vart hemma.
Nu ska jag sova , imorrn blir de sommarstugan ett tag.

Peace!


Award


Jag vann award av Hanna så ska skriva 7 saker om mej, tack.

1. Älskar att åka till sthlm o träffa kompisar!
2. Klarar mej inte utan musik.
3.Är vääldigt kräsen när de gäller vissa saker.
4. Gillar min stil även om den skulle kunna va bättre på vissa sätt.
5. Gillar att köpa tekniska grejer som mobiler,kameror,datorer osv.
6. Tycker de e så onödigt när folk snackar om att ta självmord o grejer, för lever man e de meningen man ska göra de.
7. Tror att allt som händer har en mening.

Dom som får ett award av mej e :
http://aaiight.blogg.se/

http://thegentlefreak.blogg.se/

http://rebbiz.blogg.se/

http://tangzice.blogspot.com/

http://aaadnama.blogg.se/

http://aaakceber.devote.se/

http://annaanderssonnn.blogg.se/

Reglerna är:

Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. Skriva 7 intressanta saker om dig själv.


Halvklass..

Sitter här nyduschad o ska snart lägga mej.
Lyssnar på musik som vanligt.
Idag på skolan har vi haft verkstad heela dagen igen, men idag va de riktigt skönt för halva klassen va borta så vi va typ bara 7 personer, vilket betydde att man fick mer hjälp och mer att göra.
men man skulle kunna säga att vi bara va 6 personer för de va ju en i klassen som inte va så kry idag eftersom han hade spenderat natten hos en granne med lite allt möjligt :P haha men iof så va ju den nya killen me oxå .
Jag och green gjorde service på en bil så vi bytte olja,oljefilter & tändstift, sen hjälpe jag bamse att lufta bromsar och lite sånt o sen vart de lite allt möjligt.
Efter skolan vart de hem o käka o sen iväg på Dancehall.
Efter dansen drog jag ner på stan o mötte johanna o hon handlade lite o sen gick vi hem till mej och sen skjutsade jag hem henne.
Fick föresten mina grejer som jag beställde på oriflame idag :)
Nu ska jag sova.

Peace!


Piiizzabil.

Långdag i skolan idag, seegt ja hade kollat på nästa veckas schema så trodde vi slutade kl 14 så vart besviken när jag fattade att vi slutade kl 16 -.-'
Vi fick en ny kille i klassen eller va man ska säga idag, han kmr ha verksta me oss ibland bara.
Efter skolan gick jag hem o käkade middag, efter middan mötte jag johanna o vi gick på stan en sväng.
Sen skulle hon dansa så satt där o titta på henne en timme.
Efter de gick vi till mej o fixa lite musik o sen gick vi till gammal hemköp o spelade in lite videos :P
kanske lägegr upp sen om jag orkar.
Sen när vi väntade på johannas buss kom pejman med pizzabilen o fråga om vi ville ha skjuts så då åkte vi me han :)
Kort inlägg idag oxå för e trött nu oxå så ska lägga mej o sova.
Peace!


Tired.

Hade kortdag i skolan idag o tur va de så trött som jag va.
 höll på att somna på första el-lektionen.
Sen vart de fika o efter de va ja hur pigg som helst.
Slutade efter lunch så vart hem en stund sen gick jag och köpte två tårtbitar och gick till momma som fyller åår idag.
Efter jag hade varit där och fikat gick jag och mötte david o vi va på stan ända till middastid.
Träffade bla Tobbe & Linda som va med Mats.
köpte två långärmade t-shirts :P eller va man ska säga.
Sen följde jag leif till jula o sen käka jag midda.
sen följde jag mami och handla o nu har ja nyss duscha , skriver inte så mkt nu för e fett trött o ska försöka sova lite tidigt.

bild på tröjorna, svart under & en creame färgad spets över.
Peace!


Dimmmaaa

Hade sovmorgon idag o när ja kolla ut genom fönstret i morrse va de tjooockaste dimman ute .
Trodde de va skitkallt så klädde på mej hur mkt som helst men när jag kom ut vare varmt ute -.-'
Mitt på dan va de riiktigt varmt ute, så man kunde gå i t-shirt tillome.
Slutade tidigare än va vi skulle så gick hem och beställde lite grejer.
När de va mat kom leif o sa till mej osså fråga ja va de va för mat o som vanligt sa han blodpudding, sen sa jag säg på riktigt o då sa han pannkaka o vi som åt de på skolan idag berättade jag för han , då sa han att vi skulle äta mc donalds o sen fortsatte han o sa massa olika saker men de va tacos som tur va.
Efter middan va jag & mami ute o övningskörde, gick riktigt bra .
Efter de vart de hem o kollade på lite kläder som ja ska beställa till hösten/vintern :)
snackade lite med Umario oxå.
nu ska jag sova e mkt mkt trött.


haha en gullig bild på mej & abbi i lördags
Peace!


Sthlm med Peeejman :)

har inte skrivit på några dagar nu , onsdags kom ja på att j inte hade skrivit när jag hade stängt av datan, torsdags va ja så trött efter jag hade dansat så skulle sova tidigare o då kom ja oxå på att ja glömmde skriva.
I helgen har jag varit i sthlm så  börjar berätta från fredag och frammåt :)
Skola som vanligt o vi fick svätsa för första gången o sen lagade jag o rickard motorsågen.
Efter skolan gick jag hem o ringde david som va på stan o fikade med steven så david mötte mej o vi gick till stan igen.
påvägen ner till stan ringde pejman och sa att han skulle åka till sthlm och undrade om jag ville följa med o de fanns ju inte en chans att jag skulle säga nej.
Jag & david gick omkring i stan o sen träffa vi rebecka o snackade med henne ett tag , sen skulle hon hem så vi följde henne och sen gick vi på donken.
Satt där väääldigt länge o snackade o sånt.
efter de drog vi hem till mej o lyssna på musik o kolla på videos o sånt, sen följde jag han o hans mami till max för david skulle äta.
Sen gick vi till mej igen o sen drog han.
Jag dushade o packade lite o strax före 00 kom pejman och hämtade mej .
Anledningen vf han skulle till sthlm va för att han skulle skjutsa några kompisar till arlanda så vi va fulla bilen.
Resan tog hela natten, i s-svall stanna dom på max en sväng oxh sen blev vi stoppade av polisen oxå, kontroll.
När vi kom till arlanda  släppte vi av 2 från sällskapet :P o vi andra fortsatte till stan.
Kom fram till stan runt 7 eller nått sånt kanske.
Sen kom Umario och hämtade mej o sen åkte vi till norrtälje så ja kunde försöka sova ett tag men de va så ljust ute så de gick inte så vi började kolla på två filmer.
Sen drog vi o käka på donken o sen drog vi till stan och träffade 2 av hans kompisar.
Dom skulle oxå käka så vi gick till donken i hötorget o dom käkade o vincent tog kort hela tiden :P
Sen gick vi mot tågstationen för en av dom skulle åka hem o efter han hade åkt gick vi till t-banan och tog den till rinkeby och träffade Abbi.
Tog en promenad o snacka o sånt o sen skulle jag och Umario åka o träffa Tresor,Shakya,Lloyd & Bleck så vi tog t-banan till sundbyberg o därifrån tog vi pendeltåget mot skogås och när vi nästan va framme smsa dom o sa att vi inte skulle hoppa av utan åka en bit till så de gjorde vi o sen hoppade vi av o möttes :)
sen tog vi pendeltåget mot stan igen och då kom samson som skulle till stan o klubba så han hade ju "finare" kläder på sej sen kom hans kusin larry oxå.
haha de va fett roligt på pendeltåget.
Sen när vi kom fram till stan drog samson & larry och sen träffade dom några dom kännde så vi stanna där en stund sen gick jag,Bleck,Umario & Shakya upp för att vänta på Pejman.
Föresten när vi va där nere i centralstation ville shakya byta sit halsband mot mitt även fast mitt bara va fake så de gjorde vi.
När vi stog där ute o vänta på pejman så tog ja fram en kexchoklad som Umario ville ha sen såg Shakya de så han kom o ville oxå ha o sen kom Bleck oxå o ville ha men ja hade bara 2 så dom börja deala om de haha :P sen fick jag en dricka av Shakya.
Efter en stund kom Lloyd & Tresor oxå dit upp.
När pejman kom tillslut skulle jag säga hejdå till alla o shakya som vanligt ska ha eeeexra lång kram o då menar jag verkligen lång sen kom bleck o tog bort han men när han släppte shakya kom han tbx igen :P så när jag äntligen fick gå därifrån åkte vi för att lämna 2 av pejmans kompisar sen åkte vi.
Åkte på en mack o tanka o sen på donken en sväng.
Efter de började den lååånga resan tbx. vi kom iväg från sthlm runt 00.00 tror jag o runt 7-8 tiden kom vi hem till östersund o då blev de hem o sova på en gång.
Vaknade runt 15 o sen dess har jag bara duscha o kolla på tv o sånt.
Snart ska jag sova, skola imorrn.
fick inte till så bra bilder eftersom har lämna in min mobil så fick ta me en annan.

Abbii

Haha jag & abbi
Peace!


later..

är i sthlm jusst nu så skriver när jag kommer hem:*

Grattis Till strumporna Anno!

haha grattis anno som har köpt 3 par strumpor för en gångs skull ist för att ta mina eller sin brorsas xD.
Vanlig skoldag idag, slutade kl 2 och gick hem o fixade naglarna o så , sen vart de o sitta o svälta ihjäl för jag väntade på david som skulle vänta på isak till kl 7 -.-'
camade lite :) sen strax efter sju va davi äntligen klar att gå och jag mötte han och vi gick till stan och sen vidare till pizzahouse där jag bjöd han på mat, vi hade en riktigt nice pratstund som vanligt om allt mellan himmel & jord.
Som vanligt har man väldigt trevligt med david :P sen gick vi hem till mej och hämtade bilen och jag övningskörde medan jag skjutsade hem han :)  gick riktiggt bra.
Nu ska jag sova för jag e sjuuukt trött .
blir ett lite tråkigt inlägg nu för har ingen bild och orkar tyvärr inte leta upp nån video .
Peace!

RSS 2.0